Det sker på festivalen

Faste elementer på festivalen

festivalen har nogle faste elementer, der er med til at danne rammen om en god festival. Normalt frigives det endelige smagsprogram kort før festivalen.

På festivalen har vi – som navnet antyder – naturligvis fokus på rom og whisky. Men vi har meget mere med, end blot det. Du kan blandt andet også smage gin, portvin og likør. Og når billetten er betalt, vil langt de fleste smagsprøver være inkluderet. Se programmet med de forskellige stande, hvor der er rig mulighed for at smage en masse forskellige varer.

Mac Y opfordrer til at du nyder kvaliteten og ikke dyrker kvantiteten...

SupreMacY Baren

Vores specialbar med særlige produkter

Vi har enkelte produkter med, somer meget dyre. Disse er ikke på frismagning, men du kan købe 1 cl.smagsprøver af dem i vores SupreMacY Bar (Hal 1)Bag baren finder du Mac Ys specialister, som ved alt, der er at videom produkterne. Kig forbi og få ensnak om de lækre og sjældne produkter i SupreMacY Baren

De Sidste Dråber

Her er tale om rester af særlig høj kvalitet

Vi behøver din hjælp til at give dejligegyldne dråber et sidste hvilested.Vi har en udfordring i, at mangegode produkter bliver udsolgt ellerudgår af sortimentet. Vi prøver ihærdigt, men vi kan ikke selv udrydedem! Vi er hjælpeløst bagud! Derforhar vi taget en stak flasker med, somvi håber vil vække interesse hos voresgæster. Vi sælger 1 cl. af disse flasker til en rimelig pris.Vi kan ikke give en samlet oversigtover, hvilke smagsprøver du kansmage i De Sidste Dråber, men vi kannævne et par af dem…

Cocktail Baren

Mere end rom&cola

I Cocktail Baren finder du bartendere, som mixer de lækre klassiske cocktails til dig. Kig forbi, se & smag pådet gode udvalg!

Salgsboden

Her kan købes ind til lave festivalspriser

Du har selvfølgelig ogsåmulighed for at købe alle despændende produkter medhjem fra messen. Dette skerfra Salgsboden i Hal 1. Huskat købe i god tid eller undervejs – du kan altid parkeredin pose sammen med dinjakke i Pose Parkeringen.

Tombola

Når du har handlet ind i salgsbofrn, så kan det komme noget ekstra med hjem.

Vi har hele 2 tombolaer. En med gevinster fra vores leverandører (Leverandør Tombola) og en med diverse andre gevinster(Festival Tombolaen). Her kan du blandt andet vinde mange spændende flasker, hatte, plakater mm. Halvdelen af gevinsterne er flasker.